Bewustwordingsweekend 3-4-5 mei 2019


Stel je voor: je verblijft een weekend in de rust van een authentiek klooster in de natuur. Samen met een groep gelijkgestemden ga je volledig gefocust aan de slag met het ontwikkelen van je bewustzijn. Met compassie en aandacht leer je kijken naar dat patroon wat als een verstrikkende rode draad door je leven loopt. En alle emoties die daarbij horen, zoals frustratie, boosheid, spanning, stress, onzekerheid, vlakheid, leegte, onmacht, wanhoop, somberheid of vermoeidheid.

Ingebed in een rustige en mooie omgeving nodigen we jouw rode draad liefdevol uit zich aan je te laten zien door je op verschillende manieren uit je comfortzone te halen. In het praktische samenzijn en in de oefeningen die we samen doen. In de open sfeer mag alles er zijn en onderzocht worden.

Op 3,4 en 5 mei kun je het meemaken: dan geven Emy Kremers van Chi Neng Uden en ik een bewustwordingsweekend met Chi Neng Qigong en oefeningen geïnspireerd op het gedachtegoed van Ingeborg Bosch. Er zijn nog een paar plekken vrij … Voor meer informatie over de locatie, het programma en ervaringen van eerdere deelnemers klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.