Coaching & therapie

PRI Coachingstraject

Je kunt behoorlijk last hebben van bepaalde emotionele of gedragspatronen in je leven. Je wéét dat het gedrag dat je vertoont niet werkt, en toch is het moeilijk om er verandering in te brengen. Het boek "PRI en de kunst van bewust leven" van Ingeborg Bosch maakt helder waarom dat zo lastig kan zijn, en biedt praktische, concrete handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Met PRI coaching help ik je aan de hand van dit boek om je de praktische en effectieve PRI-instrumenten eigen te maken. Zo krijg je meer begrip van en grip op je emoties en gedrag, en kun je weer echt van je leven leren genieten; privé of in je werk. Een coachingstraject duurt 3 maanden en bestaat uit 6 sessies van elk 60 minuten. Klik hieronder voor meer informatie, contact en aanmelden. Tarief (incl. BTW): €570,- .

PRI Online Coachingstraject

Inhoudelijk gelijk aan het Zelfhulp Coachingstraject, maar dan vinden de sessies online via ZOOM plaats. Je kunt dus gewoon thuis of op je werk achter je laptop gaan zitten en waar dan ook je sessie doen. Je ontvangt tijdens het traject digitaal de bijbehorende filmpjes en aanvullende tips. Ook dit traject duurt 3 maanden en bestaat uit 6 online sessies van elk 60 minuten. Klik hieronder voor meer informatie, contact en aanmelden. Tarief (incl. BTW): €570,- .

PRI Zelfhulp Coaching - groep

Ik geef ook regelmatig groepscoachingstrajecten aan de hand van "PRI en de kunst van bewust leven" van Ingeborg Bosch (zie hierboven). In een groep van 4 tot en met 8 personen gaan we in 4 sessies (looptijd: 3 maanden) met de PRI-instrumenten uit het boek aan de slag. Houd voor meer informatie en actuele data de berichten op deze website in de gaten. Tarief (incl. BTW): €275,- voor 4 avonden van elk 2,5 uur. 

PB_hartjesipb2

PRI therapie traject

Als je meer wil dan een afgebakend coachingstraject kun je kiezen voor een PRI therapie traject. Daarin ga je aan de slag met een concrete hulpvraag. Het kan gaan om je eigen gedrag in bepaalde situaties, of vervelende emoties en gevoelens die blijven of steeds terugkeren. Bijvoorbeeld als je vaak somber bent, je onzeker voelt op je werk, snel gestrest bent of steeds in conflicten terecht komt. Het traject bestaat uit 3 fases: het toepassen van mindfulness (jezelf leren observeren), het omkeren van je gedrag, en met je aandacht naar binnen voelen wat er onder je gedrag en emoties schuilgaat.  Met als doel natuurlijk dat je het hier en nu steeds meer kunt gaan ervaren voor wat het werkelijk is. En dat is meestal een stuk lichter! Je komt meer in contact met wat jij ten diepste wilt en durft daar ook naar te handelen. Met blijvend resultaat en instrumenten die je de rest van je leven kunt blijven toepassen als je ze nodig hebt. Een PRI-traject duurt gemiddeld 25 sessies, die tweewekelijks  plaatsvinden. Tarief (incl. BTW): €95,- per sessie (60 min.)

PB_hartjes ipb

Coaching

Je  zit met een concrete vraag, iets waar je tegenaan loopt en je komt er zelf niet verder mee. Je vindt het fijn als daarin even iemand met je mee loopt. Dit kan privé zijn maar ook werk gerelateerd. Samen bekijken we wat precies de situatie en je probleem is. We onderzoeken welke oplossingen er mogelijk zijn, en welke goed passen bij jou en jouw leven. Als we dat helder hebben stippelen we samen een route uit, zodat je stappen kunt gaan zetten om daadwerkelijk verandering aan te brengen in die situatie in jouw leven. Een coachingstraject duurt meestal 5 tot 12 sessies en vindt wekelijks plaats. Tarief (incl. BTW): €70,- per sessie (60 min.)

Meer informatie over PRI en de boeken van Ingeborg Bosch vind je op de PRI-website: www.prionline.nl