Een kring van licht

 

Ik ben weer even  in kleermakerszit op de grond gaan zitten. Af en toe wijs ik Katalin nog eens op haar adem, soms doet Martha dat. Ik observeer Katalin. De weeën zijn al een behoorlijke tijd minder heftig en er zit meer tijd tussen. Het lijkt wel of haar lichaam het een beetje heeft opgegeven sinds ze zo hard riep ‘ik wil dit niet!’.

Meditatie

Inmiddels is het net na vijf uur in de ochtend. Ik bedenk met dat een paar van onze collega’s nu waarschijnlijk net aan hun ochtendmeditatie beginnen. Ik stuur snel een appje: ‘De weeën zijn minder sterk geworden, wie wakker is en ondersteunend wil mediteren om het weer op gang te brengen… ❤️👶❤️’.

Heel veel hartjes

Even later komen er berichtjes terug. Annemarie: ‘🙏 lieve Katalin, denk aan je, aan jullie. Dat het weer heel snel op gang mag komen. Heel veel kracht lieverd!!! Bijna is jullie zoon in jullie armen ❤️.’ En dan: ‘💗 liefs ook voor jou Imke, wat een liefdevolle support xxxxx’. Sophie: ‘Doe ik!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️. En Marcel: Alle liefs Katalin. ❤️❤️.

Niet alleen

Het raakt me, hoe fijn en bijzonder dat we energetisch met elkaar, als in een kring van licht, om de geboorte van Bálint heen staan! Ik laat Katalin weten dat ze niet alleen is, dat er mensen aan haar denken. En dat we nu in de tijd tussen vier en zes uur ’s ochtends zitten, de beste tijd om te mediteren, de tijd waarin we elkaar de afgelopen dagen ‘s ochtends ook hebben gecontact, dat ons dat misschien gaat helpen. Maar ik geloof niet dat het helemaal binnenkomt. Maakt niet uit, het is toch wat er in het hier en nu in elk geval is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.