Start 16 mei: korte cursus PRI

Kom tot bloei dit seizoen en leef ten volle!

Loop je tegen patronen aan in je leven die je graag wilt veranderen, maar waar je geen grip op krijgt? Uitstelgedrag, irritatie naar je omgeving, somberheid, jaloezie, perfectionisme, onverschilligheid, angst of futloosheid… Deze emoties kunnen ervoor zorgen dat je minder geniet van je leven dan je zou willen. Deze cursus kan je helpen!

Dat die patronen soms lastig te veranderen zijn ligt niet aan jou persoonlijk, maar aan hoe ons menselijk brein is ingesteld. Gelukkig kun je je brein herprogrammeren. Daarmee krijg je meer grip op je emoties en kun je van binnenuit gaan veranderen. Tijdens de korte cursus PRI – ontwar je emoties en leef ten volle –  kun je leren hoe dat werkt en hoe je het zelf kunt toepassen.

In 4 avonden op weg

Deze korte cursus geef ik samen met mijn collega’s Astrid Engel en Jessica Mortier. In 4 avonden leggen we samen een basis voor het zelf toepassen van de praktische zelfhulp-tools van PRI (Past Reality Integration). Dat doen we aan de hand van het (zelfhulp)boek ‘PRI en de kunst van bewust leven’. We behandelen de tools stap voor stap en thuis in je dagelijks leven ga je er mee oefenen. Zo leer je hoe je jezelf steeds kunt bevrijden van die emoties waar je last van hebt. Je komt weer in contact met jezelf en je omgeving én kunt meer genieten van je leven.

Programma

Avond 1: Kennismaken en basis van het PRI-gedachtengoed. Wanneer ben ik in de greep van mijn emotionele brein? Leren opmerken van symbolen en afweer, oefenen fase 1 zelfobservatie (mindfulness), uitleg opdrachten voor thuis.
Avond 2: Wat zet mijn emotionele brein aan tot actie? Uitleg & oefenen met fase 2  zelfobservatie,
uitleg opdrachten voor thuis.
Avond 3: Omkeren van afweer. Oefenen omkeren van afweer, actieplan opstellen om dit thuis te doen
in gerichte situaties.
Avond 4: Evalueren en resumé voorgaande avonden; actieplan opstellen om zelf verder PRI in te zetten
en toe te passen.

Data:  16 mei – 30 mei – 13 juni – 4 juli
Tijd: start 19.30 uur, einde 22.00 uur
Locatie: Groeiplein, Eindhoven
Kosten: €275,- (inclusief BTW)
Meer informatie: info@imkevos.nl (06-11907750)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.