Maak het bouwen van je website tot een tof proces

Voor veel ZZp-ers blijkt het bouwen van een eigen website en het schrijven van teksten best een klus.  Ik heb zelf autodidact deze WordPress website gebouwd. En omdat ik altijd al een schrijver ben geweest, schrijf ik ook probleemloos en met plezier mijn eigen websiteteksten en blogs. Dankzij mijn creativiteit, taalgevoel en technisch onderlegd zijn, voelt het voor mij meer als een hobby.

Inmiddels heb ik daardoor op verzoek al verschillende collega’s en studiegenoten geholpen met websitebouw en het schrijven van teksten. Het waren zulke leuke processen dat ik heb besloten om mijn diensten aan meer mensen te bieden.

Het maken van een website is niet alleen maar een technische aangelegenheid

Mensen twijfelen vaak over van alles. Over de te gebruiken plaatjes, kleuren, tekst, template…. Dát maakt deze projecten juist zo interessant! Want hier wordt zichtbaar waar iemand zich in keuzes vaak onbewust nog laat leiden door angst, een negatief zelfbeeld of over-enthousiasme.

Doordat ik als coach iemand daarin spiegel, gaat hij zien waar hij zichzelf daarmee saboteert en maakt hij steeds meer vanuit zijn eigen kracht keuzes. Zodat zijn website die kracht en energie ook uitstraalt. Zo wordt het bouwen van de website ook een tof proces van persoonlijke ontwikkeling.

Wees er snel bij: je nieuwe website voor een prikkie

Omdat het een nieuwe dienst is, heb ik een leuke aanbieding: De eerste vijf mensen die zich aanmelden krijgen hun nieuwe website voor een fixed price van €697!

Je krijgt:

 • je eigen website in jouw kleur, stijl en uitstraling
 • koppeling van je domeinnaam aan een WordPress account
 • keuze uit 3 templates
 • maximaal 7 menu-items
 • een interview met mij op basis waarvan ik de teksten van je website schrijf
 • de vrijheid om de tekst zo aan te passen als je wilt, als je dat nodig vindt
 • coaching op de momenten dat je last hebt van keuzestress
 • een (online) live training van anderhalf uur als je website klaar is zodat je zelf je pagina’s kunt bewerken en berichten kunt posten

Voorwaarden:

 • Je levert zelf je domeinnaam, kleuren en afbeeldingen aan, en eventueel je logo
 • eventuele kosten voor een template zijn niet bij de prijs inbegrepen
 • kosten voor de aanschaf en abonnement op je domeinnaam zijn niet bij de prijs inbegrepen.
 • ik bouw een 1e concept, na redigeren pas ik aan naar het 2e concept, en na redigeren tot definitieve versie die live gaat
 • de actieprijs is exclusief BTW en slechts van toepassing op de eerste 5 aanmeldingen.

Goed idee? Meld je aan via dit contactformulier of mail me direct via info@imkevos.nl. Ook doen als je vragen hebt!

Referenties:
(tekst about me) www.therealyou.nl 
(tekst scheiding en ouderschap) www.wouterklijn.nl/over
(website en tekst) www.yyvonne-inverbinding.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.