Ga je het in 2019 écht doen?

Heb jij ook het gevoel dat 2018 is omgevlogen?

Waar je in januari nog vol goede voornemens was om dit jaar eindelijk dat lang gewenste doel te bereiken, is het nu al weer tijd om terug te kijken en te evalueren.  En dan voor 2019 je plannen en doelen op een rijtje te zetten.

Patronen doorbreken: een uitdaging voor je brein

Wat je ook wilt bereiken in 2019: met meer zelfvertrouwen in je leven staan, de relatie met je partner verdiepen, minder geïrriteerd zijn naar je kinderen, gezonder leven, je ideale gewicht bereiken, van baan wisselen,of voor jezelf beginnen… Een ding is zeker: you will need all the help you can get! Want gewoontes en patronen blijvend doorbreken is iets wat voor ons brein een grote uitdaging is.

Het kan écht

PRI is een fantastisch instrument om dat écht voor elkaar te krijgen. En het is niet eens zo moeilijk om het te leren. Laat je inspireren door mijn collega PRI-therapeuten in de video hieronder in wat hun ervaringen zijn met deze methode. En lees dan verder!
Eindejaarsactie!

Ben je nieuwsgierig en wil je weten hoe PRI ook jou kan helpen met jouw wensen voor 2019? Gun het jezelf om het je eigen te maken. Wanneer je PRI eenmaal kunt toepassen, kun je het altijd gebruiken op elk moment dat je het nodig hebt – dus ook bij je voornemens in 2020, 2021, ……


Als je je vóór 1 januari 2019 aanmeldt, ontvang je 50% korting op de eerste drie sessies.


Ik meld me aan >>

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.