Praktijk Imke Vos gaat verhuizen!

Van Den Bosch oost naar Engelen

Alweer bijna vijf jaar geleden begon ik mijn praktijk voor coaching en therapie op de Piet Slagerstraat, aan het IJzeren Kind in Den Bosch. Ik had de luxe om daar bij mijn partner Jeroen in zijn fysiotherapiepraktijk in te kunnen stappen.

Maar met de tijd ontvouwen zich allerlei ontwikkelingen! Zo is Jeroen drie jaar geleden aangestoken door mijn enthousiasme over PRI en is hij zelf ook de opleiding tot PRI-therapeut gaan doen. Dat heeft ertoe geleid dat hij komend jaar stopt met het faciliteren van sporttraining in zijn fysiotherapie praktijk.

Daarmee verandert ook onze behoefte aan ruimte! We zijn erg blij met de nieuwe ruimte die we per 4 februari in gebruik nemen voor onze beide PRI praktijken. Vanaf dan zijn we gevestigd in Gezondheidscentrum Lage Leun in Engelen. Dat biedt ons kansen tot samenwerking met andere hulpverleners in de (psychische) gezondheidszorg en de huisartsen van de aangrenzende huisartsenpraktijk. Een mooie stap vooruit in onze ontwikkeling en de mogelijkheden om nog meer mensen met PRI verder te helpen in hun leven.

Wij zien er naar uit om je daar te verwelkomen!

Overigens blijft Jeroen zijn fysiotherapiebehandelingen op de Piet Slagerstraat een deel van de tijd voortzetten. Dus daarvoor kun je nog steeds bij hem terecht.

Het adres van Gezondheidscentrum Lage Leun:

Kraanvogellaan 13
5221 GA ‘s-Hertogenbosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.