Less stress in een sessie of 6

PB_stress

 

Ontspannen en met plezier bezig zijn met je werk. Zo zou elke werkdag eigenlijk moeten zijn. Maar... hoeveel van die dagen heb jij in jouw week?

Er kan op een dag of in een week van alles gebeuren wat maakt dat je je gestrest voelt. Met alle mogelijke gevolgen van dien: er ontstaan eerder conflicten, je gaat je extra inspannen, neemt werk mee naar huis (wat je partner dan weer niet leuk vindt: stress thuis), bent 's avonds uitgeput, slaapt slecht, blijft malen in je hoofd, krijgt lichamelijke klachten of gaat ongezonde eetpatronen vertonen. Of, erger nog: je raakt burn-out, overspannen of in een depressie.

Gelukkig hoeft het niet zo te (blijven) gaan! Er is een manier om zelf grip te krijgen op de mate waarin je stress ervaart. Past Reality Integration (PRI) is een methode die je in korte tijd laat inzien waar de oorzaak van jouw stress werkelijk ligt. Die oorzaak heeft meestal verrassend weinig te maken met situaties die zich voordoen op je werk of thuis...! Bovendien krijg je praktische en effectieve tools aangereikt waarmee je dagelijks aan de slag kunt tijdens je werk om je stress te verminderen. Na 6 sessies kun je de wereld al met heel andere ogen bekijken...

Gun jezelf dit bevrijdende perspectief, juist in deze week van de werkstress!

 

Voor informatie of vragen:
info@imkevos.nl
06-11907750

 

♥  Woon/werk je niet in de buurt van den Bosch? Geen probleem, sessies kunnen ook via Skype plaatsvinden.

♥  Geen last van stress maar een andere issue waar je aan wilt werken? Ook dan ben je van harte welkom om van dit aanbod gebruik te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.