Stress??

Zo word je het de baas

Heb je een leuke baan maar moeite om alle ballen in de lucht te houden? En je energie goed te verdelen tussen je werk en je privéleven? Ben je vaker gestrest dan je zou willen?

Veel mensen worstelen met dit thema en misschien is het daardoor wel extra moeilijk om er verandering in aan te brengen. Ben je gaan geloven dat het er nu eenmaal bij hoort en probeer je er maar het beste van te maken. Maar ondertussen doet het je geen goed, en dus je werk en je gezin ook niet. Waar is de uitgang?!

Ook ik ken dit patroon heel goed. Ondanks dat ik wist hoe te plannen, dat ik op tijd mijn grenzen moesten aangeven, en dat ik ontspannende activiteiten in mijn drukke leven probeerde op te nemen. Ik viel telkens terug in hetzelfde patroon en kwam lange tijd niet écht los van mijn gevoel van stress.

Totdat ik leerde dat de eigenlijke oorzaak van mijn gevoel van stress heel ergens anders ligt. Dat het niet veroorzaakt wordt door mijn omstandigheden, maar mijn reactie daarop. Een reactie die niet bewust afgewogen is, maar volautomatisch en onbewust. En ik leerde dat er een manier is waarop je die reactie op dit diepere, onbewuste niveau kunt veranderen. Dankzij deze instrumenten heb ik veel minder vaak, lang en heftig last van stress. Dat gun ik jou ook!

In deze workshop:

In deze workshop leer je wat stress eigenlijk is en hoe je het bij jezelf kunt herkennen. Je krijgt een concreet model aangereikt dat helder inzicht geeft in hoe die volautomatische stressreactie precies werkt en wat de werkelijke functie is van stress. Dit helpt je om je beter bewust te zijn van wat er écht gebeurt als jij je gestrest gaat voelen. En je krijgt concrete tools aangereikt om jezelf los te maken van gevoelens van stress en onrust. Zodat je steeds vaker en langer vanuit ontspanning en innerlijke rust kunt leven.

 Wat ontvang je?

*  een levensveranderend perspectief op stress

* inzicht in de werking van je onbewuste / je emotionele brein

* een worksheet met de essentie van de theorie

* een test die inzicht geeft in jouw belangrijkste onbewuste saboteurs

* concrete tools om je los te maken van zaken als stress, spanning en onrust


Datum:
 dinsdag 4 september
Tijd: 19.45 uur deur open, 20.00 uur start. Tot 22.00 uur.
Locatie: Gezondheidscentrum Vividus – van Millenstraat 8 – Venlo
Kosten: €10 betalen bij aanvang (contant)

Aanmelden: info@imkevos.nl of 06 11907750

Datum: dinsdag 13 november
Tijd: 19.45 uur deur open, 20.00 uur start. Tot 22.00 uur.
Locatie: Gezondheidscentrum Vividus – van Millenstraat 8 – Venlo
Kosten: €10 betalen bij aanvang (contant)

Aanmelden: info@imkevos.nl of 06 11907750

 

Terug naar alle workshops