Bewust ouderschap

gratis webinar voor (aanstaande) ouders met opvoedingsvragen

Bewust Ouderschap

Voor (aanstaande) ouders met opvoedingsvragen

 

Ben jij moeder of vader en vind je het ouderschap prachtig, maar ook regelmatig een flinke uitdaging?

Misschien sloof je je uit om de perfecte ouder te zijn, of haast je je bij elk geluidje meteen naar je kindje om te zien wat er aan de hand is. Heb je ’s avonds geen energie meer over en lig je alleen maar uitgeput op de bank.

Erger je je vaker aan je kind(eren) dan je zou willen, en voel je de neiging om ze achter het behang te plakken – en daar voel je je dan weer schuldig over. Misschien ook twijfel je vaak of je het wel goed doet als ouder, en voel je veel behoefte aan hulp of bevestiging van buitenaf.

Weet dat je absoluut niet de enige bent! Dit is zó herkenbaar voor bijna alle ouders.

Een zwangerschap en het (jonge) ouderschap zijn een hele bijzondere tijd. Een kind krijgen is een prachtig en wonderlijk avontuur, maar tegelijkertijd betekent het een radicale verandering in je leven – en de grootste verantwoordelijkheid die je aan kunt gaan. Er komt zoveel op je af en je hebt eigenlijk nooit kunnen oefenen, want je bent niet naar de school voor ouders geweest (als die toch zou bestaan!).

Het is dus niet gek als je merkt dat het ouderschap allerlei nieuwe of hevigere emoties met zich meebrengt. Deze emoties belemmeren de verbinding tussen jou en je kindje, terwijl die verbinding juist in het prille begin zo belangrijk is voor de hechting en ontwikkeling van je kind.

Het goede nieuws is dat alle vaders en moeders, dus jij ook, een instinct hebben. Jij bent echt de beste vader of moeder voor je kind. En die belemmerende emoties, die kun je uit de weg ruimen.

 

Gratis webinar
donderdag

18 maart
20.00 – 21.30 uur 

Klik hier om je aan te melden

Imke Vos
PRI-therapeut & zwangerschapscoach

Annemarie Vos
PRI-basistherapeut 

Daarover vertellen we graag meer in ons webinar op donderdag 18 maart om 20.00 uur. In dit gratis webinar nemen wij, PRI-therapeuten Annemarie Vos en Imke Vos, je mee in de wereld van bewust ouderschap, zodat je:

♥  kunt zien dat je niet de enige bent die hiermee worstelt en dat het ook niet jouw schuld is
♥  gaat snappen waarom je steeds weer verstrikt raakt in die belemmerende emoties en het gedrag wat erbij hoort
♥  meer inzicht krijgt in wat je kindje nodig heeft om zich op een gezonde manier te kunnen hechten en ontwikkelen
♥  je empowerd voelt om vanuit je hart bewustere keuzes te maken voor je kind

Of je nu een kersverse moeder of vader bent of nog in verwachting; via het webinar bewust ouderschap laten we jou (en je partner) kennismaken met een praktische methode die je helpt bij je gevoelens omtrent de zwangerschap en/of het ouderschap.

Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!
Dat kan via info@imkevos.nl of kijk bij contact.