Websites & Teksten

Voor veel ZZp-ers blijkt het bouwen van een eigen website en het schrijven van teksten best een klus.  Ik heb zelf autodidact deze WordPress website gebouwd. En omdat ik altijd al een schrijver ben geweest, schrijf ik ook probleemloos en met plezier mijn eigen websiteteksten en blogs. Dankzij mijn creativiteit, taalgevoel en technisch onderlegd zijn, voelt het voor mij meer als een hobby.

Inmiddels heb ik daardoor op verzoek al verschillende collega’s en studiegenoten geholpen met websitebouw en het schrijven van teksten. Het waren zulke leuke processen dat ik heb besloten om mijn diensten aan meer mensen te bieden.

Website bouwen

Het maken van een website blijkt niet alleen maar een technische aangelegenheid. Het hele proces brengt mensen namelijk regelmatig aan het twijfelen.  Over de te gebruiken plaatjes, kleuren, tekst, template…. Ik heb ontdekt dat dát deze projecten voor mij juist zo interessant maakt. Het maakt namelijk zichtbaar waar iemand zijn keuzes vaak onbewust nog laat leiden door angst, een negatief zelfbeeld of over-enthousiasme.

Doordat ik je als coach daarin spiegel, ga je zien waar je jezelf daarin nog saboteert en maak je steeds meer vanuit je eigen kracht keuzes. Zodat je website jouw kracht en energie ook uitstraalt. Zo wordt het bouwen van je website ook een proces van persoonlijke ontwikkeling.

Hoe gaat het in zijn werk?

Omdat het altijd maatwerk is, beginnen we met een gesprek waarin we samen onderzoeken wat nodig is.

  • Alleen het bouwen van de website
  • Zowel bouwen als het schrijven van (een deel van) de teksten
  • Alleen het schrijven van (een deel van) de teksten

Vervolgens maak ik vrijblijvend een offerte op maat. Als we het eens zijn over de prijs, de levertijd en de daarvoor te verrichten activiteiten, gaan we aan de slag.

Overigens draag ik de website en het beheer uiteindelijk altijd aan je over. Als je dat wilt neem ik in de offerte ook een korte training op waarin ik als de website klaar is, je laat zien hoe je zelf berichten kunt posten en de belangrijkste beheerswerkzaamheden kunt uitvoeren.

contact

Tekstschrijven

Op de basisschool al deed ik niets liever dan verhalen schrijven als ik iets voor mezelf mocht doen. De juf zei ‘jij gaat nog eens een boek schrijven’. Dat is er nog niet van gekomen, maar schrijven doe ik nog steeds graag.

Ik schrijf jouw tekst als het formuleren van mooie volzinnen niet je sterkste kant is. We beginnen met een interview van een uur (via skype), waarin ik je vragen stel over het onderwerp en de strekking van de tekst. Door ons gesprek krijg ik gevoel voor jouw energie en jouw relatie tot het onderwerp. Dat neem ik mee in het schrijven van de tekst. Zo voelt de tekst alsof hij uit je eigen pen is gevloeid.

voor €197 (incl.BTW) krijg je:
– een interview van een uur
– een tekst van maximaal 1000 woorden
– één correctieronde

Ik word vooral enthousiast van onderwerpen die gerelateerd zijn aan bewust leven, in de brede zin van het woord: bewustwording, voeding, beweging, persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, natuur, lichaamswerk, coaching, therapie, psychologie, natuur.

contact